Iemand die me helpt gelukkiger zijn? Ja, dat zal wel...

Ik presenteer me hier nu als levensgids en vind het normaal dat mensen dit oppikken en er actie op nemen. Zelf ben ik echter een lange weg gekomen. De interesse om te evolueren, te veranderen, "beter" te worden was er wel. Maar de actie nemen om een betalende hulp te aanvaarden dat is nog wel een uitdaging geweest. 
Wat heb ik hier uit geleerd? Gewoon doen! Als het je aanspreekt, als je er zin in hebt, meteen doen en niet twijfelen en dan beginnen denken. Dan is het proces al te ver heen en soms al te laat.
Ik heb mezelf overwonnen door 'ja' te zeggen tegen wat ik tegenkwam op mijn pad in het leven. 'Ja' zeggen, niet teveel nadenken en dan doen en genieten van die beslissing. En dan ernaar uitkijken dat het een leuke nieuwe ervaring zal zijn.