Bewuster en gezonder leven met elektro-magnetische straling

Elektromagnetische stralingsvervuiling oftewel e-smog is uitdaging van de maatschappij waarin we leven. Evenwel krijgt dit niet zoveel aandacht als het verdient. De impact is wel degelijk aanwezig en aangetoond, maar wordt in de standaard media afgeschilderd als nog niet voldoende bewezen en sterk onderschat.
Ik geef hierover informatiesessies op verplaatsing of thuis voor kleine en grotere groepen. Contacteer me gerust voor meer informatie.
Het eerste advies dat ik kan geven is attent zijn van de aanwezigheid van straling en zoveel mogelijk vermijden en verminderen als mogelijk is. Jonge kinderen ontzien van stralingsbronnen, want zij zijn vele gevoeliger voor de gevolgen. Voor iedereen in het algemeen de bron van de straling op zo groot als mogelijke afstand houden. 's Nachts geen stralingsbronnen in de buurt (GSM, Wifi, zonnepanelen) daar we wanneer we slapen een sterk verminderde weerstand hebben.

Wanneer de stralingsoorzaken niet vermeden kunnen worden werk ik samen met Penta-Power voor tranformatie van de negatieve impact van straling. Dit is een zeer goede oplossing, maar ideaal bestaat niet en vermijden blijft de eerste keuze.
Voor penta-power en de andere producten van AQwatech kan u bij mij terecht voor informatie en ben ik erkend verdeler.